Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: مدیران مدارس در راستای تحقق اهداف سند تحول بنیادین باید برنامه‌های متنوعی از نوع مهارت‌آموزی در بخش‌ها و عرصه‌های مختلف ارائه دهند؛ چرا که  اگر این برنامه اجرایی شود، ناخودآگاه فعالیت‌های خارج از مدرسه دانش‌آموزان به جای نوشتن تکالیف و حفظ مطالب به این امور مفید و موثر اختصاص می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدعلی واقعی، امروز چهارشنبه 18 دی، در گردهمایی مدیران مدارس بیرجند، اظهار کرد: شالوده تربیتی فکر و اندیشه دانش‌آموزان در دوره ابتدایی شکل می‌گیرد؛ از این رو آموزش مهارت‌های زندگی فردی و اجتماعی در کنار تربیت جسم و جان این افراد، اولویت اول آموزش و پرورش است.

وی با اشاره به سختی‌ها و فراز و نشیب‌های فرآیند تعلیم و تربیت در این دوره مهم و حساس تربیتی، تصریح کرد: توسعه تکالیف مهارت‌محور به جای مشق شب می‌تواند به آموزگاران ابتدایی که مهم‌ترین رسالتشان تربیت کودک و نوجوان در تراز جمهوری اسلامی است، کمک بسزایی کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان جنوبی، دبیر شورای آموزش و پررش خراسان جنوبی، گسترش و تنوع‌بخشی به حرف و مهارت‌های مورد نیاز جامعه در همه دوره‌های تحصیلی را ضروری دانست.

واقعی با بیان اینکه شرط معدل برای ثبت‌نام در مدارس استان به هیچ وجه مطرح نبوده و نیست، خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی آینده ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس تنها براساس محدوده جغرافیایی محل سکونت دانش‌آموزان صورت خواهد گرفت.

وی بر استفاده از ظرفیت انجمن‌های اولیا و مربیان در فرآیند تعلیم و تربیت تأکید کرد و یادآور شد: انجمن اولیا و مربیان نمادی از همراهی و همکاری والدین با متولیان امر آموزش در مدرسه است و زمانی که نهادهای تربیتی در تعاملی سازنده با یکدیگر بر رشد و تعالی دانش‌آموزان تاثیر می‌گذارند، نسلی موفق پرورش می‌یابد که قادر است استان را در مسیر توسعه و پیشرفت قرار دهد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، جایگاه خانواده‌ها را در فرآیندهای تربیتی بسیار موثر دانست و یادآور شد: خانواده‌ها با تعامل سازنده با مربیان مدارس می‌توانند بسیاری از کارکردهایی را که برای رشد آموزشی، پرورشی و تربیتی دانش‌آموزان نیاز دارند، تحقق بخشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی تکالیف مهارت محور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۰۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ مدیرکل آموزش و پرورش استان در این مراسم آموزش و پرورش را کانون اصلی حرکت به سمت حیات طیبه و به فرموده مقام معظم رهبری، سنگ بنای کشور در نظام تعلیم و تربیت دانست و گفت: آموزش و پرورش مزرعه آینده کشور است، هرآنچه در نظام تعلیم و تربیت کاشته شود در آینده همان درو می‌شود، نگاه و رویکرد ما در مدارس توجه به منویات مقام معظم رهبری بوده و دکترین حرکت ما سند تحول بنیادین است.
ابوالقاسم اکبری با اشاره به اینکه رویکرد نظام اسلامی، تحقق عدالت آموزشی است گفت: ۴۸.۵ درصد مدارس استان در روستا‌ها دایر است و پراکندگی روستا‌ها سبب شده تا ۱۸ مدرسه با یک دانش آموز و یک معلم فعال شود.
۱۴ هزار معلم در ۲ هزا و ۶۱ مدرسه خراسان شمالی ۱۹۳ هزار دانش آموز را زیر نظر داشته و به تدریس مشغول هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی
  • ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان با آرمان‌های انقلاب اسلامی
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم