Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@07:34:54 GMT

مهارت محوری، تضمین آینده ای بهتر

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۲۱۵۶۳

مهارت محوری، تضمین آینده ای بهتر

به گزارش ایرنا، بر اساس نظریه روسای ادارات 13 گانه و کارشناسان آموزش ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد در همایش یک روزه علمی، آموزش توجیهی تکالیف مهارت محور، آموزش های سطحی منابع درسی بر آینده دانش اموزان تاثیری نخواهد داشت و برای پرورش نسلی کارآمد باید طرح تکالیف مهارت محور هر چه سریعتر در این استان اجرا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این کارشناسان بر این باورند که مهارت آموزی مقوله ای است که همواره مورد توجه نظام های آموزشی پیشرفته قرار دارد چرا که تنها آموزش سطحی منابع درسی به دانش آموزان نمی تواند آنان را برای زندگی آینده آماده کند و از این رو برای پرورش نسلی کارآمد که بتواند آینده روشنی را برای کشور رقم زند باید به فکر راه های افرایش مهارت افراد در نظام آموزشی بود.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در این همایش گفت: طرح تکالیف مهارت محور در راستای تقویت مهارت های دانش آموزان در این استان اجرا و جایگزین مشق شب خواهد شد.
علی شیر زهرایی گفت: طرح تکالیف مهارت محور حذف تکالیف درسی نیست بلکه تغییر روش ارائه تکلیف می باشد که در مدرسه، کلاس درس و محیط های بیرون از مدرسه جریان خواهد داشت.
وی گفت: ارزیابی مناسب در حین یادگیری و ارائه بازخوردهای مناسب در جهت رفع نقاط ضعف دانش آموزان از مهم ترین اصول ارزشیابی کیفی-توصیفی است.
زهرایی اظهار داشت: آموزگاران ضمن سازماندهی مناسب باید متناسب با شرایط کلاس، زمینه تکرار و تمرین و بازخورد دادن را در کلاس درس به دانش آموزان یاد بدهند.
وی با بیان اینکه این طرح در راستای عمل به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و برنامه درسی ملی اجرا می شود، افزود: در این طرح دانش آموزان تکالیف درسی خود را در کلاس و زیر نظر معلم انجام داده و در ساعت های یادگیری خارج از مدرسه به جای مشق شب، تکالیف مهارت محور را انجام خواهند داد.
زهرایی هدف از اجرای این طرح را افزایش کیفیت آموزشی و تقویت مهارت های زندگی ذکر کرد و اظهار داشت: این طرح در پایه های اول تا سوم دوره ابتدایی در کلاس هایی با جمعیت 15 تا 26 نفر اجرا خواهد شد.
زهرایی اظهار داشت: یکهزارو 657 مدرسه ابتدایی در این استان وجود دارد که بیش از 83 هزار دانش آموز در این مدارس مشغول علم آموزی هستند.
وی با بیان اینکه این تعداد دانش آموز از سوی پنج هزار و 600 آموزگار در حال آموزش هستند: از این تعداد مدارس بیش از هشت مدرس تک نفره است.
دانش آموزان در این طرح مهارت شغلی را فرا خواهند گرفت و وقتی به سن بالاتر می‌رسند زمینه فراگیری مهارت را دارند.
در این طرح دانش آموزان درباره حفاظت محیط زیست، بهداشت، تمرین عملی مسواک زدن، تثبیت مهارت و مدیریت منابع و مهارت های بیانی ، مهارت لازم را فرا خواهند گرفت.
افزون بر 152 هزار دانش آموز پسر و دختر در مقاطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم در کهگیلویه و بویراحمد تحصیل می کنند.
2082/1662
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی آموزش و پرورش دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد مدرسه مهارت های زندگی منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۲۱۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح ماهر در مدارس استان قزوین

علیرضا جاهد معاون جوانان جمعیت هلال احمر استان قزوین گفت: طرح ماهر (مهارت آموز هلال احمر) مختص دانش آموزان دوره دوم ابتدایی با همکاری آموزش و پرورش در قالب آموزش مهارت‌های تخصصی، سطح آمادگی و تاب آوری دانش آموزان را در مواجهه با حوادث طبیعی و غیر طبیعی افزایش می‌دهد.

وی افزود: طرح ماهر در رابطه با آشنایی با جمعیت هلال احمر، حفظ خونسردی در حوادث، آشنایی با شماره‌های اضطراری، آشنایی با نقاط امن و نحوه پناه گیری و خروج ایمن می‌باشد که تا پایان سال تحصیلی با همکاری و تلاش آموزش و پرورش در تمامی مدارس دوره دوم ابتدایی اجرا خواهد شد.

جاهد ادامه داد: یکی از رویکرد‌های اصلی سند تحول بنیادین، مهارت آموزی و مهارت افزایی است که طرح ماهر (مهارت آموز هلال احمر) به این مهم جامه‌ی عمل می‌پوشاند.

معاون جوانان جمعیت هلال احمر استان قزوین عنوان کرد: در این دوره آموزش دو ساعته دانش آموزان به همراه اولیاء خود سرفصل‌های آموزشی را فرا می‌گیرند و در مقابل حوادث ایمن می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری
  • معلمان نقش با ارزشی در ترسیم آینده دانش آموزان دارند
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان قزوین
  • آموزش ایمنیِ ترافیک به ۴۶۰۰ از دانش آموزان دختر و پسر مقطع ابتدایی مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان غربی
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • معلمان تربیت کنندگان آینده سازان کشورند